dissabte, 30 de gener del 2010

Vídeos per veure com es juga al rugbi i al touch-rugbi

Us deixo amb un recopilatori dels vídeos que hem vist a classe, sobre tot és important que us fixeu en com avancen respectant la norme de passar cap endarrere, que és el que més ens costa!

RUGBY


TOUCH-RUGBY


Si trobeu qualsevol vídeo, que considereu sigui interessant que ho veiem, no dubteu en dir-ho ja sigui fent un comentari al blog, enviant un email o quan ens veiem a classe

divendres, 29 de gener del 2010

El Touch-Rugbi [2on ESO]

Aquesta setmana heu començat a jugar al rugbi...o més ben dit a la variant d'aquest, anomenada Touch-Rugbi. Per refrescar el que heu vist, aquí podeu trobar la presentació que vau veure a classe


Aquest cap de setmana podeu veure a Teledeporte (TDT) un partit de rugbi, que us ajudarà a anar entenent la lògica d'aquest joc...per acabar convertint-vos en uns autèntics All Blacks!

DISSABTE 30 DE GENER

15:30 RUGBY HEINEKEN CUP 6ª JORNADA MUNSTER – NORTHAMPTON
DIUMENGE 31 DE GENER
12:35 RUGBY LIGA NACIONAL ‘PASION RUGBY’

dimecres, 27 de gener del 2010

Presentació sobre conceptes de la Resistència Aeròbica

Tercers! Aquí us deixo la presentació que vam veure sobre la Resistència Aeròbica i diferents aspectes claus que la defineixen

dijous, 21 de gener del 2010

PEDALADA SOLIDÀRIA 23 de gener de 2010

Una molt bona iniciativa, que permet unificar la solidaritat amb la pràctica esportiva en el nostre temps lliure. Aquells alumnes que participin en la pedalada tindran un punt positiu més a la nota pràctica de l'assignatura.


INFO:
"Durant aquestes últimes setmanes una catàstrofe ha entrat a casa nostra. La mort i la destrucció que veiem cada dia projectades en la pantalla del televisor i impreses a les portades de tots els diaris no ens han de deixar indiferents. Haití ens necessita a cadascún de nosaltres. Hem de col·laborar, aportar el nostre granet de sorra i demostrar que ens podem mobilitzar i ajudar.

Es per aixó que us proposem pedalar pel poble haitià, unir-nos en un gran pilot no només per recaptar fons, sino per demostrar que l'esforç de tots nosaltres pot salvar obstacles, coronar tots els ports i salvar mil·lers de vides.

Us convoquem a tots aquest dissabte dia 23 de gener al km. 0 de la Carretera de les Aigües (a dalt de tot de l'Avinguda Tibidabo) a les 9.30h. Recomenem arribar amb transport públic o amb bicicleta.
 La pedalada en bicicleta tindrà lloc pel Parc de Collserola, un espai natural protegit, de manera que cal seguir el camí indicat, i no anar camp a través. "

dilluns, 11 de gener del 2010

UD 5: Dona corda al teu cor 3er ESO

Els tercers d'ESO iniciem una nova unitat didàctica; Dona corda al teu cor! enfocada a aprendre i experimentar sobre la qualitat física bàsica de la Resistència.

Seran 6 sessions amb l'objectiu final de participar amb èxit a la cursa de les Vinyes! I amb èxit ens referim a que tothom la pugui acabar sense necessitar una bombona d'oxigen!

Aquestes seran les proves físiques per avaluar-vos la Unitat Didàctica:

Avaluació Inicial:
  • 15 minuts de carrera continua sense aturar-se (prova de mínims)
Avaluació Final :
  • Test de Cooper / Course Navette (a decidir)
  •  Cursa de les Vinyes




dijous, 7 de gener del 2010

Reglament adaptat d'HOQUEI SALA

Iniciem aquest any 2010 amb les últimes sessions d'HOQUEI SALA. Cóm sabeu estem jugant una adaptació dels diferents tipus d'hoquei existent, hem anat repassant durant les classes el reglament, però  amb les festes y tant de temps sense pràctica es fa necessari un recordatori, així que us deixo els apunts sobre el reglament d'Hoquei Sala adaptat, imprescindible la seva lectura!
Per descarregar-ho fes clic en aquest enllaç: Reglament HQ