divendres, 26 de març del 2010

[2on ES] Treball sobre l'escalfament

Ja teniu els grups formats, també disposeu de la rubrica necessaria per saber que us demanen per fer el treball, així que només us queda ficar-vos mà a l'obra.

Us recordo que l'objectiu del vostre treball és explicar, mitjançant una presentació en powerpoint, openoffice, o qualsevol altre mitjà informàtic, un escalfament d'un esport en concret.

Els passos que heu de seguir són senzills:
  1. Decidir per a quin esport faréu l'escalfament
  2. Decidir les parts que ha de tenir aquest escalfament, i el número d'exercicis per a cada part, tenint en compte quins són els objectius de cada part
  3. Realitzar recull fotogràfic o videogràfic dels diferents exercicis de l'escalfament que heu triat
  4. Un cop tingueu tot el material heu de finalitzar el treball amb una presentació mitjançant powerpoint o openoffice on quedi explicat:
    • Esport triat
    • Exercicis de cada part de l'escalfament
    • Els objectius que es busquen amb cada exercici
    • Incorporar les imatges o vídeos de cada exercici o parts d'un escalfament
  5. Un cop fet el document en powerpoint o openoffice, l'hauréu d'enviar a dbarreroef@gmail.com amb data límit 12 d'Abril.
  6. Per últim, us queda la presentació a l'aula, on tots haureu d'explicar a la classe el vostre escalfament, els seus objectius i el perquè dels exercicis triats. Disposaréu de 5' per exposar-ho a la classe, on els vostres companys us avaluaran aquesta presentació
Fonts d'informació per fer el treball:
  • Llibre d'Educació Física (Tema 2: L'escalfament)
  • Rúbrica